Laden Evenementen

« All Evenementen

nov 5

Het gebruik van digitale tools in trainingen

5 november @ 13:30 - 17:00

Evenement Navigation

Technologie is onderdeel geworden van het dagelijkse leven. In deze training leer je de meerwaarde kennen van digitale tools in een fysieke leeromgeving.

Deze interactieve workshop brengt je inzicht in het wat, waarom en hoe van enkele digitale basistools die de impact van je cursus, workshop, training of opleiding kunnen versterken. Deze opleiding is niet bedoeld voor techneuten of digifreaks, maar wil vooral enkele handvaten aanbieden die je in staat stellen om op zoek te gaan naar de juiste mix van werkvormen, waarbij digitale tools een waardevolle ondersteuning kunnen bieden om het leren nog efficiënter en dieper te maken.

Wat leer je in deze workshop?

  • Je leert enkele digitale tools kennen die we uittesten in de workshop.
  • Je leert digitale leermiddelen in je training gebruiken, niet als doel op zich, maar omdat zij een meerwaarde hebben voor het leerproces. Je leert wanneer en hoe je ze kan inzetten.
  • Je ervaart dat digitale tools afwisseling kunnen brengen in je leervormen. Zo blijven je trainingen boeiend en speel je gevat in op de verschillende leerstijlen van je deelnemers.
  • Je leert hoe je in jouw werkomgeving met enkele activerende digitale oplossingen het leereffect kan versterken.

Voor wie?

Beginnende en ervaren trainers die digitale tools doelgericht willen leren inzetten in hun trainingen. Geen specifieke ervaring of voorkennis nodig, wel een open mind.

Door wie?
Michaëla Broeckx I Facilitator/Trainer

Waar?
Centraal in het land

Wanneer? 
Vrijdag 5 november 2021 (13.30 -16.30 uur). Inloop is vanaf 13.00 uur.

Kosten?
Voor BVMP-leden is deze bijeenkomst gratis. Wel is het belangrijk om je in te schrijven via onderstaand formulier.

Wil u zich aanmelden maar bent u geen lid van de BVMP? Dan kunt u deelnemen voor € 35,00. Als u daarna besluit om lid te worden, wordt dit bedrag afgetrokken van het eerste jaar volledige lidmaatschapsgeld.

No show
Ieder lid of deelnemer ontvangt 10 dagen voor de workshop of activiteit per mail een herinneringsbericht.

Indien een deelnemer niet bij de workshop aanwezig kan zijn, kan hij of zij zich tot 7 dagen voorafgaand kosteloos via contact@bvmp.nl afmelden. Als de afmelding binnen 7 dagen plaatsvindt, wordt € 35,- in rekening gebracht. Bij niet verschijnen zonder bericht wordt € 50,- gefactureerd.

INSCHRIJVEN:

Digitale Tools in trainingen

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
13:30 - 17:00